Knjiga "Spomni me"Modrosti za zdrav in uravnotežen dan; 3 v 1 sedaj BREZPLAČNO!


Odlično orodje,

knjiga Spomni me, 

Modrosti za zdrav in uravnotežen dan; 

3 v 1 ...

Priročnik, motivator in planer  nič več 33,00 eur, sedaj ...NEVERJETNO...BREZPLAČNO za Vas

 

Bodite del projekta, preobražanja življenj in podpore najmlajšim. Bodite vzor odprtega in dobrega srca. Bodite  človeški lik željan posnemanja, ki navdihuje, živi svojo strast, sanje in vse to želi za vse ljudi tega sveta.

...Ste tudi vi zmedeni v tej poplavi informacij...Kaj je sedaj resnično dobro zame? S čim in kako naj najprvo začnem, da se bo moje življenje res premaknilo na bolje? ...Na vseh področjih imam toliko postoriti...kako, kje začeti, komu se zaupati in v koga verjeti....

Le korajžno...stopite na pot SAMOVZGOJE ;) Prinaša le zadovoljstvo, notranji mir, potrpežljivost, hvaležnost, srečo, obilje,...

Bi radi živeli v skladu z naravo, luninimi in sončnim ritmom in imeli vse spodbude v eni sami priročni knjigi?

V enem priročniku, motivatorju in planerju, ki vas bo popeljal v zavedanje kdo ste in kaj počnete sami sebi in najdražjim okoli vas na tej ljubi Zemlji?

Priročnik

… na enem mestu zbrane ključne informacije za celostno uravnoteženje vaših dni. Iz knjig svetovnih avtorjev in antropozofa dr. Rudolfa Steinerja zbrane modrosti za zdrav in uravnotežen dan... kako si sami pomagati, kako podpreti svoje energijske centre in si dvigovati življenjsko energijo, kaka energija posameznega dneva sploh je, njene zakonitosti, vpliv planetov,  za vsak dan v letu pozitivne misli, ženski menstrualni ciklus, kako vzpostaviti zdravo prehranjevanje, zdrave ritme, rituale, ki nas podpirajo, ohranjajo našo mladost, vitalnosti in življenjsko trdoživost,...kaj nam sporočajo števila, barve, ahitipi skozi življenje in kaj ljubezen do sebe in vsakogar sploh je...  To in še več na 100 priročnega dela knjige Spomni me, ki je bila izdana lansko leto.

Ste utrujeni, brez energije, nerazumljeni od drugih, še sami ne veste kaj bi radi? Ne najdete moči za odnose z najbližjimi, partnerjem, s starši, nadrejenimi, za otroke in vzgojo le teh, samovzgojo sebe?

Motivator

… ta del Vas dnevno spominja in vodi k ustvarjanju notranjega reda, zdravega načina prehranjevanja, spodbuja k ohranjanju vitalnosti in dvigovanju življenjske energije...da spoznate sebe...se dnevno opazujete na vseh področjih hkrati in sami zase postanete zdravnik, motivator...sprejmete odgovornost za celotno vaše življenje...  vaš fizičen, urejen izgled, kariero, družino, finance, ustvarjalnost, počitek, potovanja,...dnevne navdihe, hvaležnost, izražanje misli in občutkov, ...

Vam vsak dan zmanjkuje časa? Ste slabo organizirani in vedno hitite? Toliko bi radi postorili, a vsak dan kaj ostane na spisku...Je vaša energija, fokus razpršen? Imate veliko idej, a jih nimate poguma, volje, znanja uresničiti?

Planer

… spodbuja k  delovanju po prioritetah z namenom, da postanemo bolj učinkoviti in imamo več časa zase in za naše najbližje. Da izluščite iz svojjih misli, kaj si resnično želite in kaj Vam OBILJE predstavlja.

Komu ga še zelo pripiročam...

vsem ko vas življenje sooči in se znajdete na tleh ali sami z velikimi izzivi..kadar...
• potrebujemo ramo, na kateri se lahko odpremo, opremo in po potrebi tudi zjokamo. 
• nekoga, ki nam pokaže pot, ki je sami zaradi nasprotujočih si misli in čustvene zmede ne vidimo. 
• nekoga, ki nam stoji ob stran, ko se borimo sami s sabo in z vsemi svojimi sencami. 
• potrebujemo zaupno okolje, kjer se lahko odpremo in razkrijemo vse svoje najbolj zaprte kotičke srca, temačne misli, boleča spoznanja,  a nas zaradi tega ne bo obsojal ali nam sodil, 
• nekoga, ki nas bo znal sprejemati in ki bo verjel v nas, ko smo brez vere in samozaupanja.

Vsaka pot se začne s prvim, najpomembnejšim korakom, ki ga mora narediti vsak sam  – dovoliti si mora poiskati in sprejeti pomoč...  Uporabljajte to čudovito orodje...knjigo Spomni me, Modrosti za zdrav in uravnotežen dan, 3 V 1 čim bolj redno in disciplinirano.Življenje je kot morje. Val pljuskne in takoj za njem, se prikaže že naslednji. Posamezne podrobnosti vsakdanjega življenja imajo pogostokrat enak ritem. Potrebno jih je reševati in se z njimi spopasti na dnevni bazi. Ti spremenjeni mehanizmi delovanja prinesejo nove izkušnje, le te nova spoznanja, kar pripelje do resničnih sprememb v delovanju in edino to z zavestjo lahko spremeni vaše življenje. Posamezne tehnike so le orodja, vse pa je odvisno od vas kdaj in kako jih uporabljate. Vse vedenje je že v vas, le spomniti se morate.

Dnevno se opazujte. Zapišite ta opažanja, planirajte si stvari. Premišljujte o stvareh, ki se vam ponavljajo. Naredite jih naslednjič drugače in opazujte spremembe!

Na tej poti samospoznavanja vam bo močno v pomoč in vas bo dnevno spominjal, podpiral in vodil v globine vas samih. Z njim boste pisali biografijo.

​​Vsi se kdaj pa kdaj znajdemo na kolenih (osebni izzivi), ko je treba narediti svojo osebno inventuro, se postaviti nazaj na noge in nadaljevati – nadaljevati drugače, naprej. Preprosto moramo. Vprašanje je samo, kako bomo nadaljevali in katero pot bomo izbrali.

Pomagajte si in sprejmite pomoč ko:
• sprejemate pomembne življenjske odločitve in potrebujete nasvet,
• potrebujete pogovor z nepristransko osebo,
• bi želeli uravnovesiti dan, pa ne veste kje začeti,
• vam vaš ritem življenja enostavno ni več všeč in nimate moči za spremembo,
• doživljate osebno krizo,
• prebolevate ločitev ali razpad odnosa,
• ste v dilemi in ne veste, kaj narediti,
• imate slabo samopodobo,
• vam manjka samozavesti.Zakaj imeti to knjigo 3v 1 priročnik, motivator in planer Spomni me…..ker:

 • je izjemno orodje 3 v 1 za osebno rast
 • bo vaš spremljevalec v skladu z ritmi narave,
 • vas bo motiviral k opazovanju vaših misli in jih usmerjal v realnost in realizacijo ciljev,
 • bo pomagal pri zavedanju vaših namenov, dejavnosti in krepitvi volje
 • vam bo pomagal krepiti svoje zdravje, vitalnost in se bolj zdravo prehranjevati,
 • vas naučil, kako si lahko sami pomagate pri slabšem počutju ali prvih znakih bolezni,
 • vas bo vodil kako planirati vnaprej in kako postati boj učinkoviti in imeti več časa zase in svoje najbližje,
 •  vam bo pomagal razumeti arhitipe in spremljati cikličnost ženske energije in uskladiti željo po intimnosti z vašim partnerjem,
 • vsebuje tudi setveni koledar ter dnevno znamenje lune in sonca,
 • ponuja še več…. ,
 • je narejen z ljubeznijo in seva pozitivno energijo.

 

 Namenjen je kot:

 • elegantno uporabno darilo z dodano vrednostjo za vaše najdražje, ki jih imate radi
 • kot dodatno ponudbo k vaši storitvi oz. ponudbi
 • za vse ljudi, ki se srečujejo z izzivi v življenju
 • za vsakogar, ki si želi živeti življenje bolj polno, zadovoljno in harmonično v tem hitrem tempu
 • elegantno, mistično oblikovan v skladu z ritmi narave in njeno dualnostjo (dva označevalna trakova; v zeleni in rjavi barvi, elastika za zaupanje, sporočilno oblikovana platnica – enosti, sodelovanja in povezanosti. Pomembnost spominjanja, ker je že vse v nas in ni vseeno, ker smo vsi eno!)
 • 265 strani, trda vezava
 • poln pozitivnih misli in razmišljanj,
 • planerski del za večjo učinkovitost in kvalitetno izrabo vaše naložbe – časa
 • energetski, lunin in sončev koledar
 • simboli - prostor za osebna opažanja, navdihe, zamisli, hvaležnost, spoznanja, ideje, sanje, resnico, energijo… 
 • za konec črtna in brez črtna beležnica za navdihe, ideje, zamisli in pomembne informacije

Izjemno darilo, ki bo razveseljevalo 365 dni 

Ni vse eno, ker je vse eno!

IZRAZITE SVOJO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO. Prisluhnite sebi. Osebni koraki štejejo največ!

Lokacije predstavitve rokovnika si oglejte na www.samovzoja.si
Fb Spomni me;  https://www.facebook.com/samovzgojaizobrazevanje/
Fb Odpri srce https://www.facebook.com/groups/1075168695948127/

 

 Zakaj knjigo Spomni me, odlično orodje po mnenju Jasmine Kandorfer, voditeljice Klepeta ob kavi, rokovnik, motivator in planer 3 v 1 imeti?

Vodniki so super reči, a vse kar vsak posameznik potrebuje je le aktivna lastna volja! Morda je vam  zadosti le list papirja in svinčnik, a mnogim je potrebno vodstvo.

Bolj detajlno kot je, bolj se lahko poglobijo  v svoje življenje.  Ta knjiga, vodnik vam to na mnogih področjih življenja  omogoča. Njegova vsakdanja uporaba in dvig samo discipline, usmerjenosti, fokusa in povečanje vsesplošne učinkovitosti je ključ do osvoboditve in obilja. To je pot samospoznavanja.

Iz tega spoznanja in lastne pomoči sebi na ta način je nastala knjiga, vodnik Spomni me. Projekt lanskega leta, ki je imel velik potencial, a ga žal še ni dosegel, ker se nič ne zgodi čez noč in tudi moje sanje se niso zgodile, še vedno sem na poti do njih ;) 

Pred 4 leti sem stopila na pot spoznanja, kdo sem in se podala za sanjami po življenje z obiljem vsega.

Z željo, da uresničim projekt, kjer bi se medgeneracijsko povezovale v naravi in s prisotnostjo živali vse generacije z ustvarjalno energijo je ta knjiga, motivator, rokovnik in planer tudi nastal. Ob enem sem želela sebi in svojima hčerama zagotoviti streho nad glavo, ker sem odšla od partnerja z željo po bolj povezanem in vzornem življenju in ga tako pričela postavljati na novo in se zahvaliti staršem za vse kar so mi po svojih zmožnostih znali ponuditi.

Zaradi pomanjkanja znanja in prakse o marketingu in dvomih o smotrnih investicijah za oglaševanje in še ne zgrajeno trdno lastno samopodobo žal ta projekt še ni ogledal mojih sanj.

Zavedam se, da vsakdo zmore in če sem si lahko jaz pomagala z njim, na ta način, s tem orodjem, si lahko vsakdo. 

Bila sem popolnoma na tleh, brez volje, naveličana življenja, z neizgrajeno samopodobo, lastnim nespoštovanjem, neznanjem o svoji cikličnosti, sramom o sebi in nad svojim telesom, negativnimi vzorci in sploh brez zavedanja o širini življenja…in vse to sem s pomočjo rokovnika, motivatorja in planerja, ki sem si ga oblikovala leta 2017 zase zlezla iz nesmisla življenja na zeleno vejo, do tolikšne volje in spoznanj, da sem postala bolj motivirana, našla smisel bivanja nazaj in svojo vrednost. Tako sem svojo učinkovitost lahko usmerila v voljo in fokus, da izdelam in izdam takšno knjigo. 

A naložila sem si preobsežno delo za eno samo osebo  in si dovolila premalo časa, da bi ves celoten projekt stekel kot bi moral ;) A to so življenjske poti, spoznanja, investicije, padci in vsakič znova nov pričetek z več znanja in modrosti. Takšno pač je naše popotovanje tu na zemlji. Le dovoliti si je potrebno.

Danes vam ponujam to knjigo Spomni me, v kateri so zbrane vse najpomembnejše modrosti, informacije, ki jih potrebujete za sam pričetek in lastno samospoznavanje, samovzgojo, izboljšanje zdravja, odnosov, vzora za otroke in omogočen res celosten voden postopek napredka na katerem koli življenjskem področju, da ga dosežete sami. Z lastnim opazovanjem iz dneva v dan, tedna v teden, meseca v mesec. Pospešek bo božanski. 

Ker bi še vedno rada, da knjiga, orodje  Spomni me doseže ljudi in jim je v pomoč, ker je res uporabno in imate z njo na enem mestu vse osnove, ki jim potrebujete za pričetek spreminjanja vašega življenja.  

Vam jo ponudim brezplačno . Strošek je le dostava in pakiranje.

Po predplačilu le 6 eur, v kolikor jo želite prejeti po klasični pošti in 9 eur, v kolikor vam jo dostavi GLS  dostavna pošta. 

V kolikor pa se odločite za katerokoli od mojih storitev ali kupite kateri koli izdelek iz spletne ponudbe, pa vam orodje pripada poleg brezplačno in brez stroškov odpreme, pošiljanja. 

Spomni me, je še vedno odlično darilo za prihajajoče leto 2019 in bo aktualen desetletja, ker so v njem vse modrosti starih civilizacij in kako nazaj k naravi in globlji povezanosti z materjo zemljo in nami.


 

Za vse tiste, ki boste sebi, svoji družini ali svojemu najdražjemu privoščili kako storitev, prejmete knjigo Spomni me kot DARILO. 

 

In ko bose prišli v zavedanje, da časa sploh ni…da vse, kar se spreminjate niste vi, temveč je samo trenutek v prostoru in času, ki nam ga po izročilu dajeta sonce in luna, boste na življenje pričeli gledati čisto drugače.

Vzorce  vzdržuje naš ego, da nas zadržuje v tem, da ne bi napredovali in okusili globljih spoznanj o sebi in izstopili in con ugodja, ki sploh niso osrečujoče in osvobajajoče.

Vendar se da in vsakdo to zmore. Kdaj se naučimo največ? Ko imamo sami, lastno izkušnjo s tem. Ko smo se za nekaj trudili in nam ni uspelo takoj…a nismo se vsakokrat znova pobrali iz tal, kot mali otrok, ki se uči hoditi.

Rast pomeni spoznavanje in sprejemanje sebe. Vse je že v nas in le dopustiti si moramo doživeti. Ko imamo dovolj znanja, izkušenj o nečem, za kar smo se dolgo časa prizadevali, postanemo v tem mojstri in nič več se nas ne dotakne. Smo trdni in mogočni, kot globoko zakoreninjeno drevo.

Neverjetno...Odlično orodje, 

knjiga Spomni me, 

Modrosti za zdrav in uravnotežen dan; 

3 v 1 ... Priročnik, motivator in planer,

nič več 33,00 eur, sedaj ...NEVERJETNO...BREZPLAČNO za Vas

 


ZA ​BREZPLAČEN VODNIK IZPOLNITE:


Ulica, hišna številka, kraj in poštna številka
Po oddanem naročilu poštnino prosim poravnajte na TRR: SI56 6100 0001 8169 805 (Delavska Hranilnica), USTVARJALNA ENERGIJA, Maja Rogelj s.p., Kurirska pot 27, 4000 Kranj, DŠ: SI55203442 Knjigo vam po prejemu nakazila pošljemo na vaš naslov.
Vaše podatke bomo uporabili za namen obdelave naročila. S prejetjem brezplačne knjige se strinjate s prejemanjem naših občasnih e-novic. Pred oddajo naročila si prosimo preberite izjavo o zasebnosti (https://www.samovzgoja.si/izjava-o-zasebnosti).