VITEŠKE IGRE

S težkimi oklepi, šlemi in meči, se bomo odpravili po gradovih da najdemo Zalo princeso. Ker je pot dolga se nikoli ne ve, kaj vse se pripeti. Spopad, trmoglavost konja ali morda tudi kak zali pogled lepe princese. Pripravi svoj ščit in se pogumno odpravi z nami na pot.

EGIPČANI

Podali se bomo v svet piramid, boginj in bogov. Si izdelali egipčanski nakit in oblačila. Si poslikali obraz ali roke in zaplesali egipčanski ples. Afrodita in Zevs bosta dajala ukaze in vladala staremu Egiptu. Na koncu bomo imeli slavnostno gostijo na dvorcu.

KAVBOJI

Klobuk, značka, telovnik in orožje je obvezna oprema vsakega kavboja. Včasih so imeli še ostroge ;) Odpravili se bomo v kavbojski salon in si privoščili kavbojski ples, popili kaj dobrega in morda jahali bika ;) Najbolj pogumna kavboja bosta zaključila z roleto.

INDIJANSKI ŽUR OB OGNJU

Podali se bomo v skrivnostni svet Indijancev, se preoblekli v indijanska oblačila, izdelali perjanico in si nadeli bojnih barv. Spoznali bomo kje so živeli, zabobnali in zaplesali ob ognju. Indijansko ime nam bo dajalo moč in pogum. Najbolj hrabri bodo poskusili bizonovo kri in pečene črve. Pokadili pipo miru in iskali zakopan zaklad. Morda nas obišče tudi kak kavboj na konju ;)

GUSARSKA ZABAVA

Strašni gusarji, si bodo lahko izdelali prevezo, kapo ali gusarsko zastavico. Se preoblekli in pripravili na plovbo. Zavihrale bodo zastave iz z daljnogledi bodo opazovali kako se oddaljujejo od kopnega in plujejo na širni ocean. Kapitani ladij bodo pripravili topovske granate in nabrusili svoje meče v kolikor srečajo kako gusarsko posadko sredi oceana. Nalovili bodo rib in se v pristanu veselo poveselili.

PIRATI IZ KARIBOV

Heja Bumbarasa, Heja bumbarasa….bo odmeval naš glas, ko bomo pluli po morju in brusili svoje meče ter pripravljali topovske granate. Imeli bomo pravo piratsko opravo. Čaka nas spopad s sovražno ladjo, ugrabitev njihove princese in iskanje skritega zaklada. V pristanu si bomo nalili punča in ruma ter se poveselili v pisani druščini s kapitanom Kljuka. Kockali za zlato in zlatnike ter plesali.

Lokacije in cenik

Ljubljana: Hišica Sonca, Dergančeva 15…Umirjena praznovanja z rojstnodnevno zgodbo