Celostno osebno svetovanje


Si želite poskrbeti za TELESNO ravnovesje in zdrav UM?

Celostno spremeniti življenjski slog?

Pa ne veste kje in kako bi začeli?

Za vse tiste, ki bi radi :

 • Zgubili na teži
 • Pridobili mišično maso
 • Začeli uravnoteženo zajtrkovati 
 • Uredili zdrave obroke
 • Vzdrževali svojo vitalnost
 • Učinkovito upravljali z lastnim umom
 • Dali vse znanje iz teorije v prakso!

Imam celostno ponudbo za vas:

 • Poskrbim za zdrav zajtrk in ureditev jedilnika…
 •  1x tedensko skupinsko  funkcionalno vadbo 
 • 1x tedensko pogovorna zaupna skupina 
 • 1x mesečno …ura osebnega svetovanja

Program se izvaja v Kranju, možnost tudi kombinacije z Ljubljano.

 V Kranju vsak ponedeljek ob 17:30 vadba, 19h pogovorna skupina…

 

Več informacij in prijave na maja.rogelj@gmail.com ali 041 286 155

 


Dovolite si pomoči. Pojdite PO MOČ. To je le dobro za vas... Slišali boste stvari od človeka, ki ni v tej vroči juhi... a je bil morda in je že zlezel iz nje... ima izkušnje... lahko vam pomaga... Dobili boste pogled iz drugega zornega kota, videli širino in nove možnosti... A izberite iskrenega, odprtega in poštenega vodnika, pri kateremu so vam všeč njegove vrednote in vam je njegovo življenje za vzor. 

Skozi lastno prehojeno pot sem ugotovila, da so najbolj pomembne tri stvari v življenju. 

 1. da se imaš RAD in da si pridobiš znanje o življenju, odnosih - OSEBNA RAST 
 2. da se zdravo PREHRANJUJEŠ...ker vse kar daješ vase in nase te izgrajuje
 3. da poskrbiš za svojo VITALNOST z gibanjem

Pomembna je uravnotežena prehrana in ne IZPUŠČANJE OBROKOV. Dobro uravnavanje KORTIZOLA  in seveda paleta različnih vaj, da obremenimo vsa mišična vlakna. Pomembni so strukturirani treningi.

Vsi si želimo lepo oblikovane TELESNE POSTAVE! Zanjo pa so pomebne vse tri zgoraj naštete stvari.

Diete ne delujejo...deluje pa zdravo prehranjevanje...z živili, ki nas krepijo in gradijo...dajejo življenjsko energijo in ne da jo kurijo in ustvarjajo maščobne obloge na ritki, trebuhu in stegnih. Vendar dovajajo telesu hranila pravi čas in toliko kot jih potrebuje.

Zato vam celostno želim pomagati na teh treh ključnih področjih. Da prihranite čas in denar. 

Potrebna je preobrazba...čas da življenje obrnemo na glavo...če ni pravih rezultatov je skrajni čas, da začneš stravi delati drugače. 

Pomembna je REGENERACIJ in MOTIVACIJA! 

Preko orodja, vodnika Spomni me, vas peljem v svet samospoznavanja, ker se skriva spoštovanje, hvaležnost in cenjenje samega sebe. Prave ženske ali moške energije. Peljem vas do energije vašega notranjega otroka, do izvorne svetlobe - ljubezni, kjer so skriti vsi ključi za vaše zadovoljno obilja polno življenje! Da odpravimo strah, stara prepričanja, ki vas omejujejo in okrepimo vas pogum, samozavest in dvignemo vašo energijo do učinkovitosti, da postanete kreatorji svojega življenja. Da začutite svoje poslanstvo in zaupate vase in se podate svoji srčni želji, cilju na proti.

Ko vzpostavimo ritem z zdravimi obroki in dovolj hidracije, se vam povrne življenjska energija in lahko pričnete tudi s pomlajevanjem in skrbjo za svojo vitalnost. Ko vzpostavite zdrav ritem, se bo povečala vaša učinkovitost, z njo pa boste pridobili več časa zase in  za svoje najdražje. 

Našli boste sebe in motivacijo za uresničevanje ciljev, nove službe, posla, prišel bo denar in obilje na vseh področjih vašega življenja.

Zato je tu ekipa in moč USTVARJALNE ENERGIJE.

Zato z Vami želim deliti vsa doživljanja in celostna svetovanja ter vadbo. V teoriji in praksi ;) Tudi jedilnike in recepte za zdravo prehranjevanje. Lahko vam svetujemo tudi kako bolj pogumno stopiti na vašo poslovno pot in iz hobija razbiti posel. 

Lahko pa vam le prisluhnemo v težki situaciji in vam odkrijemo poti, ki vam lahko pomagajo iz tega. Iz te luknje, na pot. Iz teme na svetlobo.

 

Ko nas življenje sooči in se znajdemo na tleh...

Vsaka pot se začne s prvim, najpomembnejšim korakom, ki ga mora narediti vsak sam

   – dovoliti si mora poiskati in sprejeti pomoč.

Čeprav se zdi, da je to majhen korak, je v resnici zelo velik. Težko si je priznati, da sami ne zmoremo, da ne znamo naprej in da potrebujemo pomoč osebnega svetovalca. Bojimo se, da bi s tem priznali svojo nemoč in poraz.

Veličina človeka se pokaže prav takrat, ko ga življenje stisne v kot. Ali zmore dovolj iskrenosti, poštenosti in poguma, da si nalije čistega vina in si prizna nemoč? Ima dovolj močno voljo, da najde pot iz čustvenega labirinta in začne na novo – drugače? Se je pripravljen srečati sam s sabo? Se upa zazreti v svoj notranji svet in na novo odkriti samega sebe.

Življenje je lepo, a ni preprosta stvar kadar so preizkušnje zahtevne.

Vsi se kdaj pa kdaj znajdemo na kolenih (osebni izzivi), ko je treba narediti svojo osebno inventuro, se postaviti nazaj na noge in nadaljevati – nadaljevati drugače, naprej. Preprosto moramo. Vprašanje je samo, kako bomo nadaljevali in katero pot bomo izbrali.

Pomagajte si in sprejmite celostno pomoč:

CELOSTEN PROGRAM vam ponuja vse kar potrebujete, da uravnovesite svoje življenje NA ENEM MESTU:

- Ureditev prehrane

- Skrb za gibanje in ohranjanje vitalnosti telesa

- Samovzgoja uma, osebni napredek

V program je vključeno:

 1. Meritev telesne sestave
 2. Ureditev zdravega obroka zajtrka,
 3. Sestava zdravega in polnovrednega jedilnika,
 4. Enkrat tedensko ob ponedeljkih skupinska vadba v naravi in pogovorna zaupna skupina za osebno rast.
 5. Vključena pa je tudi ura osebnega svetovanja na mesec 

Sama sem se na tak način postavila na noge po odhodu od partnerja s 2 in 4 leta staro hčerko pred 4 leti. Brez energije, izgorela od životarjenja, brez lastne strehe nad glavo... Najem, stroški za vrtec in izobraževanje izven javnega sistema, za vse sama in peljati še zasebni posel in izdati Knjigo, Vodnik...imeti čas zase in uživati v radostih, ki ti dajejo energijo...UMETNOST, ki jo lahko delim...

Kajti našla sem pot nazaj v ravnovesje in lepše, boljše in harmonično življenje. Odpravila sem svojo napihnjenost in pomankanje energija. Si povrnila življenjsko energijo in postajam vse bolj učinkovita in fokusirana na svoje cilje.

Kot waldorska vzgojiteljica, motoristka, športna ženska, ljubiteljica samooskbe in zdrave vegetarijanske prehrane,...z veseljem podelim svojo zgodbo in verjamem, da zmore vsakdo. Če sem jaz, zmorete tudi vi!

Vsa vprašanja in prijave pišite na :

maja.rogelj@gmail.com 

Pričnemo 1. oktobra v Kranju, Primskovo. Cena celostnega programa je 150 eur. 

Prejmete:

- ureditev uravnoteženaga zajtrka ...za mesec dni

- meritev telesne setave, priporočen jedilnik in dnevno spremljanje, recepti in celostno podporo

- tedensko skupinsko vadbo

- možnost vklučenja v pogovorno skupino 1x tedensko

- individualno uro svetovanja

 

POSEBNA UGODNOST:

Za vse, ki se priključijo celostnem programu in sprejmejo zavestno odločitev, da si bodo spremenili življenje, lahko dobijo za ceno 9,90 eura tudi knjigo, vodnik orodje za celostno osebno rast Spomni me, Modrosti za zdrav in uravnotežen dan... 3 v 1...priročnik, motivator in planer.