Celostno osebno svetovanje


Prispevek: 

Ura celostnega osebnega svetovanja 60€

Celostno osebno svetovanje - 150 eur/ mesec.... (zajema vadbo, ureditev prehrane, jedilnike, osebno svetovanje in vodnik Spomni me)

Izvaja: Ustvarjalna energija
Kontakt: 041 286 155, maja.rogelj@gmail.com (Maja Rogelj)

 Kje:

Ustvarjalna energija, Kurirska pot 27, Kranj


 

Žalost ali zgolj resnica je, da v težkih trenutkih venomer ostanemo sami...

Odgovorne življenjske odločite moramo sprejeti sami. Pogovor z najbližjimi tu dostikrat ne pride v poštev... Zakaj? Ker vas ne razumejo, so čustveno vpleteni ali imajo podobna prepirčanja, ki ovirajo v prehod v boljše življenje.

Prav zaprav smo celo življenje sami s seboj. Zato se je pomembno dobro postaviti in okrepiti v tej vlogi.

Imate izziv s postavitvijo RITMA, zdravim prehranjevanjem in organizacijo časa ZASE, gibanjem... ali vsem tem in še kaj v službi in odnosih poleg? 

Dovolite si pomoči. Pojdite PO MOČ. To je le dobro za vas...Slišali boste stvari od človeka, ki ni v tej vroči juhi... a je bil morda in je že zlezel iz nje...ima izkušnje...lahko vam pomaga...Dobili boste pogled iz drugega zornega kota, videli širino in nove možnosti...A izberite iskrenega, odprtega in poštenega vodnika, pri kateremu so vam všeč njegove vrednote in vam je njegovo življenje za vzor. 


Preko orodja, vodnika Spomni me, vas peljem v svet samospoznavanja, ker se skriva spoštovanje, hvaležnost in cenjenje samega sebe. Prave ženeske ali moške energije.Peljem vas do energije vašega notranjega otroka, do izvorne svetlobe - ljubezni, kjer so skriti vsi ključi za vaše zadovoljno obilja polno življenje! Da odpravimo strah, stara prepričanja, ki vas omejujejo in okrepimo vas pogum, samozavest in dvignemo vašo energijo do učinkovitosti, da postanete kreatorji svojega življenja. Da zalutite svoje poslanstvo in zaupate vase in se podate svoji srčni želji, cilju na proti.

Zato je tu ekipa in moč USTVARJALNE ENERGIJE.

Če želite lahko dobite celostna svetovanja in vadbo. V teoriji in praksi ;) Tudi jedilnike in recepte za zdravo prehranjevanje. Lahko vam svetujemo tudi kako bolj pogumno stopiti na vašo poslovno pot in iz hobija razbiti posel. 

Lahko pa vam le prisluhnemo v težki situaciji in vam odkrijemo poti, ki vam lahko pomagajo iz tega. Iz te luknje, na pot. Iz teme na svetlobo.

Ko nas življenje sooči in se znajdemo na tleh...

 • potrebujemo ramo, na kateri se lahko odpremo, opremo in po potrebi tudi zjokamo. 
 • nekoga, ki nam pokaže pot, ki je sami zaradi nasprotujočih si misli in čustvene zmede ne vidimo. 
 • nekoga, ki nam stoji ob stran, ko se borimo sami s sabo in z vsemi svojimi sencami. 
 • potrebujemo zaupno okolje, kjer se lahko odpremo in razkrijemo vse svoje najbolj zaprte kotičke srca, temačne misli, boleča spoznanja,  a nas zaradi tega ne bo obsojal ali nam sodil, 
 • nekoga, ki nas bo znal sprejemati in ki bo verjel v nas, ko smo brez vere in samozaupanja.

Vsaka pot se začne s prvim, najpomembnejšim korakom, ki ga mora narediti vsak sam


Čeprav se zdi, da je to majhen korak, je v resnici zelo velik. Težko si je priznati, da sami ne zmoremo, da ne znamo naprej in da potrebujemo pomoč osebnega svetovalca. Bojimo se, da bi s tem priznali svojo nemoč in poraz.

Veličina človeka se pokaže prav takrat, ko ga življenje stisne v kot. Ali zmore dovolj iskrenosti, poštenosti in poguma, da si nalije čistega vina in si prizna nemoč? Ima dovolj močno voljo, da najde pot iz čustvenega labirinta in začne na novo – drugače? Se je pripravljen srečati sam s sabo? Se upa zazreti v svoj notranji svet in na novo odkriti samega sebe.

Življenje je lepo, a ni preprosta stvar kadar so preizkušnje zahtevne.

Vsi se kdaj pa kdaj znajdemo na kolenih (osebni izzivi), ko je treba narediti svojo osebno inventuro, se postaviti nazaj na noge in nadaljevati – nadaljevati drugače, naprej. Preprosto moramo. Vprašanje je samo, kako bomo nadaljevali in katero pot bomo izbrali.

Pomagajte si in sprejmite pomoč. Pokličite, ko:​

 • sprejemate pomembne življenjske odločitve in potrebujete nasvet,
 • potrebujete pogovor z nepristransko osebo,
 • bi želeli uravnovesiti dan, pa ne veste kje začeti,
 • vam vaš ritem življenja enostavno ni več všeč in nimate moči za spremembo,
 • doživljate osebno krizo,
 • prebolevate ločitev ali razpad odnosa,
 • ste v dilemi in ne veste, kaj narediti,
 • imate slabo samopodobo,
 • vam manjka samozavesti.