Pozdravljeni,

Moje ime je Maja Rogelj. 

Sem klasična ženska, ki je včasih muhasta in nepotrpežljiva, drugič zelo srčna, predana in ljubeča. 

A mnogi mi rečejo, da sem drugačna…me imajo radi, ker sem iskrena, navdihujoča, kreativna, športna in vedno pripravljena na izzive. Spet drugi me ravno zaradi teh lastnosti in mojih vrednot ne morejo poslušati in gledati. 

Enim so všeč moje fotke in mi rečejo: »Maja pojdi nazaj v fotografijo in škljocanje, (zaključila NTF, grafični tehnik, diplomirala iz fotografije), spet drugi pravijo da naj se lotim kreativnega dela, ker ta menda kar vre iz mene ;)?«

Trenutno se najbolj posvečam otrokom. Vzgajam, čuvam, opazujem, podpiram… spoznavam svoje človeško delovanje v globine ob njih. Pot me je iz otroštva vodila vedno v  »učiteljske« smeri…preko dijakov, osnovnošolcev do najmlajših dušic. Sprva sem poučevala na Biotehniški šoli praktični pouk vrtnarstva in gospodinjstvo ter bila organizatorka ter vodila promocije šole. Kasneje šla na svobodno pot in leta vodila ustvarjalne delavnice po najrazličnejših osnovnih šolah, počitniške dni, rojstnodnevne zabave in se na koncu odločila za tri letno dodatno izobraževanje; waldorfsko specializacijo za vzgojiteljico. Tako da sem pogledala v srčiko svetlobe, brezpogojne ljubezni, čiste predanosti in začela razumevati sebe in svoja dejanja.

Sem svobodna duša in to gre mnogim na Ž… En čas sem bila prava svobodna umetnica, ko sem izdelovala izdelke iz sena, ovčke iz volne, polstila, šivala,…vodila delavnice po celi Sloveniji za vse generacije ;)

Trenutno pa najbolj uživam v celostni osebni motivaciji, kot osebni mentorna področju, prehrane, gibanja in psihe,ki želijo še v tem življenju sebe bolje spoznati in hitreje napredovati. 

Kaj vam lahko ponudim? Svoje storitve , izkušnje in znanje ter odlično knjigo Spomni me - Priročnik, motivator in planer.

Izdelala sem vodnik Spomni me, ki je 3 v 1, priročnik, motivator in planer,  kjer so zbrane modrosti za zdrav in uravnotežen dan, ki je nastal zaradi moje prehojene poti in izkušenj o samovzgoji, spoznanju sebe, svojih vzorcev in delovanj … (Pred leti sem odšla od partnerja. Ko se mi je zdelo, da sem poskusila že čisto vse, da bi se najin odnos uredil, pa se ni… sem se odločila da grem in na ta način poskusim družini prinesti nekaj več zadovoljstva in radosti…)

Tako sem pričela z osebnimi svetovanji, delavnicami - Šolo Samovzgoje in s predavanji, predajo najrazličnejših znanj in uvidov, spoznanj za različne starostne skupine.

Posebno rada pa pridem kot svetovalka,  pomoč mladi družini in jih podprem pri njihovi vzgoji, podpori, jim dam smernice oz. pomagam pri postavitvi družine. 

Ker sem športna in adrenalinska,kar tudi mnogim ni jasno… motor, konj, plezanje,… rada svoje telo razgibam s pametno vadbo, tibetanskimi vajami, pozdravom soncu, matrixom.

Poglejte, kje se lahko srečamo, povežemo, migamo ter dvigujemo energijo skupaj na Še Boljše! ;)

Torej, če bi radi, da prinesem novo prakso v vaše življenje se lahko odločite za:

Celostna osebna motivacija… (prehrana, vadba in pogovori)……150 eur /mesec naprej

Vodnik 3 v 1,Priročnik, motivator in plane Spomni mein delate sami….sedaj po znižani ceni ....9,90 eur

Svetovanje, pomoč družinam pri vzgoji, vpeljavi dobrih navad in postavitev družine……80 - 120 eur za paket

Osebno svetovanje ob težkih trenutkih, izzivih odločitvah….60 eur /h

Lahko pa se pridružite tudi Intimni pogovorni skupinici;)…

www.samovzgoja.si

Naj vam bo življenje radostno potovanje! Bodite vzor, bodite sprememba ;) Naj vas opazijo!

           Maja