SPOMNI ME sedaj dobite BREZPLAČNO!

SPOMNI ME sedaj dobite BREZPLAČNO!

Objavljeno 04.11.2018
Maja Rogelj


 KNJIGA SPOMNI ME 

Zakaj knjigo Spomni me, ki ni klasična knjiga, temveč  rokovnik, motivator in planer 3 v 1, odlično orodje  dobro imeti?

Vodniki so super reči, a vse kar vsak posameznik potrebuje je le aktivna lastna volja! Cilji in nameni na njegovi lastni poti. Morda je vam zadosti le list papirja in svinčnik, a mnogim ljudem je potrebno vodstvo, natančno, dnevno vodstvo, da stvari ponotranjijo in spremenijo - preobrazijo svoje navade.
 
Bolj detajlna kot je komunikacija, predstavitev,vizualizacija bolj se lahko poglobimo v svoja življenja. Ta knjiga, 3 v 1 vam to na mnogih področjih življenja omogoča. Njena vsakdanja uporaba in dvig samodiscipline, usmerjenosti, fokusa in povečanje vsesplošne učinkovitosti je ključ do osvoboditve in obilja. To je pot samospoznavanja.
 
Iz tega spoznanja in lastne pomoči povrnjene sebi je ta knjiga tudi nastala. Projekt lanskega leta, ima velik potencial, a ker se nič ne zgodi čez noč in tudi moje sanje se niso zgodile, še vedno sem na poti do njih ;)
 
Zakaj knjigo Spomni me, ki ni klasična knjiga, temveč rokovnik, motivator in planer 3 v 1, odlično orodje vredno imeti?
 
Bila sem popolnoma na tleh, brez volje, naveličana življenja, z neizgrajeno samopodobo, lastnim nespoštovanjem, neznanjem o svoji cikličnosti, sramom o sebi in nad svojim telesom, negativnimi vzorci in sploh brez zavedanja o širini življenja…in vse to sem s pomočjo rokovnika, motivatorja in planerja, ki sem si ga oblikovala leta 2017 zase zlezla iz nesmisla življenja na zeleno vejo, do tolikšne volje in spoznanj, da sem postala bolj motivirana, našla smisel bivanja nazaj in svojo vrednost. Tako sem svojo učinkovitost lahko usmerila v voljo in fokus, da izdelam in izdam takšno knjigo. 
 
Po izobrazbi se dipl. inz. grafične tehnike, kasneje naredila specializacijo za waldorfsko vzgojiteljico, sem mama dveh čudovitih deklic, močno povezana z naravo, prihajam iz ekološke kmetije in s svojo prehojeno potjo in različnimi znanji, mentorstvi postajam celostna motivatorka za čuječe tantrično življenje.

 

 

Danes to knjigo Spomni me 3 v 1, v kateri so zbrane vse najpomembnejše modrosti, informacije, ki jih potrebujete za sam pričetek in lastno samospoznavanje, samovzgojo, izboljšanje zdravja, odnosov, vzora za otroke in omogočen res celosten voden postopek napredka na katerem koli življenjskem področju, dobite za strošek odpošiljanja in tiska. Z lastnim opazovanjem iz dneva v dan, tedna v teden, meseca v mesec. Pospešek bo božanski. 

Ker bi še vedno rada, da knjiga, orodje  Spomni me doseže ljudi in jim je v pomoč, ker je res uporabno in imate z njo na enem mestu vse osnove, ki jim potrebujete za pričetek spreminjanja vašega življenja.  

 

Po predplačilu le 9,90 eur

V kolikor, pa se odločite za katerokoli od mojih storitev ali kupite kateri koli izdelek iz spletne ponudbe, pa vam orodje pripada  poleg brezplačno.

Spomni me je še vedno odlično darilo za prihajajoče leto 2019 in bo aktualen desetletja, ker so v njem vse modrosti starih civilizacij in kako nazaj k naravi in globlji povezanosti z materjo zemljo in nami.

Spomni me, BREZPLAČNO prejme tudi vsakdo ob naročilu katerekoli storitve, brez stroškov odpreme.

 

In ko boste prišli v zavedanje, da časa sploh ni…da vse, kar se spreminjate niste vi, temveč je samo trenutek v prostoru in času, ki nam ga po izročilu dajeta sonce in luna, boste na življenje pričeli gledati čisto drugače.

Vzorce  vzdržuje naš ego, da nas zadržuje v tem, da ne bi napredovali in okusili globljih spoznanj o sebi in izstopili in con ugodja, ki sploh niso osrečujoče in osvobajajoče.

Vendar se da in vsakdo to zmore. Kdaj se naučimo največ? Ko imamo sami, lastno izkušnjo s tem. Ko smo se za nekaj trudili in nam ni uspelo takoj…a nismo se vsakokrat znova pobrali iz tal, kot mali otrok, ki se uči hoditi.

Rast pomeni spoznavanje in sprejemanje sebe. Vse je že v nas in le dopustiti si moramo doživeti. Ko imamo dovolj znanja, izkušenj o nečem, za kar smo se dolgo časa prizadevali, postanemo v tem mojstri in nič več se nas ne dotakne. Smo trdni in mogočni, kot globoko zakoreninjeno drevo.


Naročilo lahko oddate tukaj!