MR

SPOMNI ME sedaj dobite BREZPLAČNO!

Objavljeno 04.11.2018
Maja Rogelj


NOVO: KNJIGO SPOMNI ME DOBITE BREZPLAČNO!

Zakaj knjigo Spomni me, ki ni klasična knjiga, temveč  rokovnik, motivator in planer 3 v 1, odlično orodje po mnenju Jasmine Kandorfer, voditeljice Klepeta ob kavi,  imeti?

Vodniki so super reči, a vse kar vsak posameznik potrebuje je le aktivna lastna volja! Morda je vam  zadosti le list papirja in svinčnik, a mnogim ljudem je potrebno vodstvo, natančno, dnevno vodstvo, da stvari ponotranjijo in spremenijo -preobrazijo svoje navade.

Bolj detajlno kot je, bolj se lahko poglobijo  v svoje življenje.  Ta knjiga, 3 v 1 vam to na mnogih področjih življenja  omogoča. Njegova vsakdanja uporaba in dvig samo discipline, usmerjenosti, fokusa in povečanje vsesplošne učinkovitosti je ključ do osvoboditve in obilja. To je pot samospoznavanja.

Iz tega spoznanja in lastne pomoči povrnjena sebi na ta način je  knjiga tudi nastala. Projekt lanskega leta, ki je imel velik potencial, a ga žal še ni dosegel, ker se nič ne zgodi čez noč in tudi moje sanje se niso zgodile, še vedno sem na poti do njih ;) 

Pred 4 leti sem stopila na pot spoznanja, kdo sem in se podala za sanjami po življenje z obiljem vsega.

Z željo, da uresničim projekt, kjer bi se medgeneracijsko povezovale v naravi in s prisotnostjo živali vse generacije z ustvarjalno energijo je ta knjiga, motivator, rokovnik in planer tudi nastal. Ob enem sem želela sebi in svojima hčerama zagotoviti streho nad glavo, ker sem odšla od partnerja z željo po bolj povezanem in vzornem življenju in ga tako pričela postavljati na novo in se zahvaliti staršem za vse kar so mi po svojih zmožnostih znali ponuditi.

Zaradi pomanjkanja znanja in prakse o marketingu in dvomih o smotrnih investicijah za oglaševanje in še ne zgrajeno trdno lastno samopodobo žal ta projekt še ni ogledal mojih sanj.

Zavedam se, da vsakdo zmore in če sem si lahko jaz pomagala z njim, na ta način, s tem orodjem, si lahko vsakdo. 

Bila sem popolnoma na tleh, brez volje, naveličana življenja, z neizgrajeno samopodobo, lastnim nespoštovanjem, neznanjem o svoji cikličnosti, sramom o sebi in nad svojim telesom, negativnimi vzorci in sploh brez zavedanja o širini življenja…in vse to sem s pomočjo rokovnika, motivatorja in planerja, ki sem si ga oblikovala leta 2017 zase zlezla iz nesmisla življenja na zeleno vejo, do tolikšne volje in spoznanj, da sem postala bolj motivirana, našla smisel bivanja nazaj in svojo vrednost. Tako sem svojo učinkovitost lahko usmerila v voljo in fokus, da izdelam in izdam takšno knjigo. 

A naložila sem si preobsežno delo za eno samo osebo  in si dovolila premalo časa, da bi ves celoten projekt stekel kot bi moral ;) A to so življenjske poti, spoznanja, investicije, padci in vsakič znova nov pričetek z več znanja in modrosti. Takšno pač je naše popotovanje tu na zemlji. Le dovoliti si je potrebno.

Danes vam ponujam to knjigo Spomni me 3 v 1, v kateri so zbrane vse najpomembnejše modrosti, informacije, ki jih potrebujete za sam pričetek in lastno samospoznavanje, samovzgojo, izboljšanje zdravja, odnosov, vzora za otroke in omogočen res celosten voden postopek napredka na katerem koli življenjskem področju, da ga dosežete sami. Z lastnim opazovanjem iz dneva v dan, tedna v teden, meseca v mesec. Pospešek bo božanski. 

Ker bi še vedno rada, da knjiga, orodje  Spomni me doseže ljudi in jim je v pomoč, ker je res uporabno in imate z njo na enem mestu vse osnove, ki jim potrebujete za pričetek spreminjanja vašega življenja.  

Vam jo ponudim brezplačno . Strošek je le dostava in pakiranje.

Po predplačilu le 6 eur, v kolikor jo želite prejeti po klasični pošti in 9 eur, v kolikor vam jo dostavi GLS  dostavna pošta. 

V kolikor pa se odločite za katerokoli od mojih storitev ali kupite kateri koli izdelek iz spletne ponudbe, pa vam orodje pripada  poleg brezplačno.

Spomni me je še vedno odlično darilo za prihajajoče leto 2019 in bo aktualen desetletja, ker so v njem vse modrosti starih civilizacij in kako nazaj k naravi in globlji povezanosti z materjo zemljo in nami.

Spomni me, BREZPLAČNO prejme tudi vsakdo ob naročilu katerekoli storitve, brez stroškov odpreme.

 

In ko boste prišli v zavedanje, da časa sploh ni…da vse, kar se spreminjate niste vi, temveč je samo trenutek v prostoru in času, ki nam ga po izročilu dajeta sonce in luna, boste na življenje pričeli gledati čisto drugače.

Vzorce  vzdržuje naš ego, da nas zadržuje v tem, da ne bi napredovali in okusili globljih spoznanj o sebi in izstopili in con ugodja, ki sploh niso osrečujoče in osvobajajoče.

Vendar se da in vsakdo to zmore. Kdaj se naučimo največ? Ko imamo sami, lastno izkušnjo s tem. Ko smo se za nekaj trudili in nam ni uspelo takoj…a nismo se vsakokrat znova pobrali iz tal, kot mali otrok, ki se uči hoditi.

Rast pomeni spoznavanje in sprejemanje sebe. Vse je že v nas in le dopustiti si moramo doživeti. Ko imamo dovolj znanja, izkušenj o nečem, za kar smo se dolgo časa prizadevali, postanemo v tem mojstri in nič več se nas ne dotakne. Smo trdni in mogočni, kot globoko zakoreninjeno drevo.


Naročilo lahko oddate tukaj!