Pomoč družinam

Pomoč družinam

Objavljeno 11.01.2018
Maja Rogelj


Družinska dinamika nas zaznamuje za celo življenje. Kot vemo smo kot odrasle osebe vzor našim otrokom in vsa naša dejanja, zavedna in nezavedna otroci "srkajo" in shranjujejo, ter zapise prenašajo v svoje telo.

Bodite odgovorni in zavestni straši in se zavedajte, da je otrok zrcalo vas samih.  Da je iz malega semena pričel rasti in sedaj raste in napreduje v okolju, ki ste mu ga izbrali.  Se vam zdi, da je zdravo in primerno zanj?

Otrok sprejema vse. Dobro in slabo. Enegijo, misli in skozi dejanja prepričanja drugih ljudi. Bodite jim svetla zvezda in potok ob katerem se lahko napijejo in učijo za življenje oz. jim izerite okolje, kjer ga vzgijitelji in učitelji ter širša okolica podpira in ne ovira pri normalnem razvoju in odkrivanju tega sveta.

Možnosti so. Alternative so na voljo. Za male otroke je najbolje, če so lahko v domačem družinskem okolju do svojega 3 leta. Kasneje pa imamo za otroka možnost izbrati manjšo šolo ali aternativo; npr. waldorfsko izobraževanje ali morda šolanje na domu. 

Kot partnerja se zavedajta svojih vlog in tega, da otrok povzema vajin vzorec delovanja ter da se ključ skriva pri vama. Pri vzgoji ne gre za vzgojo otroka, vendar za samovzgojo starša!

Energija je ves čas med nami in mali otroci jo nezaščiteno srkajo. Bodite jim svetloba, ki vedno najde pot, pokažite jim kaj brezpogojna ljubezen je in brez slabe vesti mejo, ki jo potrebujejo za svoj napredek in spoznanja.

Svet je lep, dober in resničen. Naj to vaši otroci okušajo svoji starosti primerno.

Družinam nudim podporo in vpogled v njihovo dinamiko delovanja. Gre za postavitev družine.

Nudim zdrave, sonaravne usmeritve in podporo vsem članom.

Z obiskom vaše družine in aktivnim opazovanjem otrok in ostalih članov vam lahko pomagam urediti vaša življenja, ritem in podam objektiven pogled na delovanje družine ter predlagam možnosti za povezovanje, uravnovešenje in zdrav način življenja ter poglobitev medsebojnega zaupanja in podpore med vlogami, ki jih opravljate in preigravate.

Ura družinskega svetovanja stane 60 eur + kilometrina.

Nudim paket: 2h opazovanja  oz. aktivne vključitve v dinamiko družine in poročilo o realni videni dinamiki delovanja družine s predlogi o spremembah za ceno 105 eur + stroški prevoza. DDV ni vključen!

Knjigo Spomni me prejmete BREZPLAČNO!

Za dodatne informacije sem na voljo na 041 286 155 ali

maja.rogelj@gmail.com