Izjava o zasebnosti

Nazadnje posodobljeno 24/05/2018. 

Skrbimo za vašo zasebnost in smo zavezani varstvu osebnih podatkov. Ta izjava o zasebnosti vas bo seznanila s tem, kako obdelujemo osebne podatke, kakšne so vaše pravice in kako vas zakon varuje. Pred uporabo naših storitev pozorno preberite to izjavo o zasebnosti.

Kdo smo?

Glavni upravljalec podatkov je USTVARJALNA ENERGIJA, MAJA ROGELJ S.P. Kurirska pot 27, Kranj, 4000 Kranj. 

Katere podatke o vas zbiramo?

Med interakcijo z našo platformo ali uporabo naših storitev samodejno zbiramo naslednje podatke:

Podatki o napravi

  • Zbiramo podatke o posameznih napravah, kot sta različica operacijskega sistema in vrsta naprave. Uporabljamo jih izključno za statistično obdelavo in niso povezani s posameznim uporabnikom.

Piškotki in podobne tehnologije

  • Piškotke uporabljamo za lažje ponovno oddajanje komentarjev, saj ohranijo vaše ime in e-naslov. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se prenesejo s spletnega strežnika na trdi disk naprave. V brskalniku lahko nastavite, da ta zavrne vse ali nekatere piškotke ali da vas opozori, ko spletna mesta nastavijo oziroma dostopajo do piškotkov. Če piškotke onemogočite ali zavrnete, upoštevajte, da bodo morda nekatere naše storitve ali funkcionalnosti platforme postale nedostopne oziroma ne bodo delovale pravilno. 

Poštni seznam 

  • Če se vpišete kot prejemnik naših e-novic vam bomo občasno poslali relavantne informacije preko elekronske pošte. Podatki se hranijo v storitvi MailChimp, ki v celoti ustreza zahtevam GDPR. Vaših podatkov ne posredujemo nikomur drugemu.

Kako vas bomo obvestili o spremembah v naši izjavi o zasebnosti?

Občasno lahko spremenimo to izjavo o zasebnosti. Spremembe bomo objavili na tej strani in vas o tem seznanili po elektronski pošti ali na naši platformi. Če se s spremembami ne strinjate, se lahko odjavite od prejemanja novic s povezavo v nogi vsakega našega sporočila ali pa nam pošljete e-pošto na maja.rogelj@gmail.com

Vaše pravice

V nekaterih okoliščinah imaš v skladu z zakoni o varstvu podatkov pravice v zvezi s svojimi osebnimi podatki.

Če želite uveljaviti katero koli pravico, navedeno spodaj, nam pošljite elektronsko sporočilo na maja.rogelj@gmail.com

Pravica do zahteve dostopa do vaših osebnih podatkov (splošno znano kot »zahtevek za dostop oseb, na katere se podatki nanašajo«). To vam omogoča prejem kopije osebnih podatkov, ki jih imamo o vas.

Pravica do zahteve popravka katerega koli podatka, ki ga imamo o vas. To vam omogoča, da so vsi nepopolni ali netočni podatki, ki jih imamo o vas, popravljeni, toda preveriti bomo morali točnost novih podatkov, ki nam jih posredujete.

Pravica do zahteve o omejitvi obdelave vaših osebnih podatkov. To vam omogoča, da ustavite obdelavo svojih osebnih podatkov.

Pravica do zahteve za izbris vaših osebnih podatkov. Ta omogoča, da nas zaprosite za izbris ali odstranitev osebnih podatkov, kadar ni več tehtnega razloga za njihovo nadaljnjo obdelavo. 

Pravica do zahteve za prenos osebnih podatkov vam ali tretji osebi. Vam ali tretji osebi po vaši izbiri bomo zagotovili vaše osebne podatke v strukturirani, splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki. Upoštevajte, da ta pravica velja samo za avtomatizirane podatke, za katere ste nam na začetku podali soglasje za uporabo.

 

Kje hranimo vaše podatke in koliko časa?

Podatki, ki jih zbiramo, bodo shranjeni na varnih strežnikih podjetja GoodBarber (Ajaccio, Corsica, Francija) ter MailChimp (Atlanta, Georgia, ZDA)

Podatke bomo hranili le tako dolgo, kot je potrebno za izpolnitev namena njihovega zbiranja ali do preklica vašega soglasja.