Resnica Vas bo OSVOBODILA

Resnica Vas bo OSVOBODILA

Objavljeno 14.12.2018
Maja Rogelj


Resnica Vas bo osvobodila.

Ne spletkarjenje, ne olepševanje, ne prikrivanje, le Resnica Vam bo prinesla sproščenst in izpolnila srce. Opustila bo bolečino, zmotne interpretacije ega in opustila spore. Naučila Vas bo posvečati čas izkušanja večnosti, kar je prav zaprav naš namen.

Plast za plastjo Vas bo osvobajala žrtvovanja in vlog ter okrepila vašo prisotnost v trenutku.

Danes vse spore osvetlite na povsem nov način, z resnico. Le ta prinaša upanje in nam daje vedeti, da trpljenje ni Bogova volja za nas. Naši vzorci niso resnica, to je egovo izsiljevanje. 

Vedite, da v sebi nosite dovolj poguma, da najdete pravo pot skozi dan, leto, življenje in vedno izberete resnico. Odločnost, da vedno izberete resnico bo preko Vas osvobajala tudi druge. Prepustite se povezovanju in pristnim odnosom, ki Vas bodo osrečili.

Resnica je Bogovo darilo za Vas, je ključ do svobode in čaščenje resnice je spoštovanje in hvaležnost za to darilo Bogu.

Bog je ustvaril Resnico zato, da se Ego utvare ima ukvarjati s čim. Na globjih ravneh nezavednega, so v bistvi tvoje težave pritožbe Bogu samemu in vzorci so pravzaprav napadi nanj, so oblika uporništva. Zato le sprejmite. Vse kar Vam prigaja na pot le sprejmite. Z vsem srcem si zaželi resnice in prosi za razpletanje in resnica te bo zlahka popeljala naprej. Uporabi "meč" resnice, za sekanje vzorcev Ega in navezanosti na ljudi, stvari in okoliščine!

Prepusti se. Živi. Bodi kar si in se ljubi!

Pridruži se FB skupini Odpri srce