Kakšna so vaša prepričanja?

Kakšna so vaša prepričanja?

Objavljeno 22.12.2017
Maja Rogelj


Rastoče je število znanstvenih dokazov, da vesolje deluje kot ogromen računalnik, ki temelji na zavesti. Kot vsak računalnik uporablja jezik, s katerim ustvarja rezultate. Tako tudi naš zavestni računalnik - misli v naši glavah, so del vesolja in uporabljajo naša izkustvena prepričanja, da se sporazumeva s »stvarmi«, iz katerih so sestavljena naša telesa in naš svet.

 

Če vemo, da vse od DNK naših teles do uspeha naših razmerij ter svetovnega miru sloni na tem, kaj verjamemo, je način, kako pojmujemo sami sebe, sedaj najpomembnejši.

 

Nenadoma namreč ne potrebujemo znanstvenega jezika, da nam pove, kako pomemben in mogočen del sveta smo. Potrebujemo le lastno voljo in dejavnost, čas za samoopazovanje ter iskrenost do sebe in okolice, če želimo spremembe doseči.

 

Ko se enkrat namreč pričnemo zavedati teh odkritij in čudežev iz resničnega življenja, začnemo o sebi začeti razmišljati drugače.

 

Dojamemo, da se vse stvari dogajajo za nas in ne nam, Da smo vsi povezani in da kakor se vedeš do drugega, to daš naj prvo sebi.

 

Torej poglejmo v naš vsakdan. Ko bomo tu uravnovesili stvari po principu vdih in izdih bomo naredili velik korak k osebnem zadovoljstvu, svobodi in samozavesti.

Se prehranjujete zdravo, poskrbite za svojo vitalnost? O čem pogostokrat razmišljate? Kakšne so ti misli; pozitivne ali negativne? Poskrbite za dovolj spanja? Živite svoje sanje?

 

Začnite z urejanjem svoje notranjosti. Vaš podpornik bo Spomni me. Motivator, priročnik in planer. Celostni rokovnik za vaše uravnoteženo življenje vse dni v letu 2018.

 

Z nakupom prispevate sredstva za odprtje medgeneracijskega središča ustvarjalne energije.