MR

Draga te zanima kaj ti prinaša leto 2018

Objavljeno 30.11.2017
Maja Rogelj


Draga ženska, ti si kreatorka svojega življenja! Zasij!

Leto bo kmalu naokoli. Čas bo, da pogledaš, kaj je naloženo na tvojem notranjem računalniku, da odstraniš kar ti ne služi več in da nanj naložiš to, kar si želiš in kar ti služi.

Si za?

So programi, po katerih deluje računalnik tvojih možganov še uporabni?Ne razblinijo se kar sami od sebe, kot pogosto upaš, da se bo zgodilo. Toliko let si vložila v to, da si jih najprej naložila na svoj notranji računalnik in res dolgo časa jih že uporabljaš, a?
In če jih želiš nehati uporabljati, jih je potrebno ne le izbrisati, temveč odstraniti in naložiti nove. In to ni nekaj, kar bi lahko naredila mimogrede. Potrebno si je ogledati kaj je na notranjem računalniku naloženo, kaj je še uporabnega, kaj boš še potrebovala, shraniti to, kar ti služi in naložiti nove programe, ki jih potrebuješ.

Dejstvo je, da si ti mojstrica svoje usode.

Mimo so časi, ko si lahko krivila druge za to, kar se ti dogaja. 
Leto 2017, ki se poslavlja nas je postavilo pred dejstvo, potrebno je prevzeti odgovornost za svoje življenje. Ti si tista, ki si se zavihtela na kolo sreče, na katerega smo vstopile z letom 2017.
Prihajajoče leto 2018, pa bo razkrilo naše moči in slabosti.

Gre namreč za arhetip Moči in sijaja.

Če se ti je v letu 2009 zgodilo karkoli usodnega, ti bo leto 2018 pokazalo, kje si in ali si resnično vzela lekcijo. To je leto, ko ne moreš skriti stvari, ki si jih morda nekoč pometla pod preprogo.
Nič več izgovorov, čas je, da stopiš na svojo pot v polnosti. 
Vsako leto se začne z novoletnimi zaobljubami sami sebi; da boš bolj srečna, bolj uspešna, bolj zdrava,… Želiš narediti pozitivno razliko v svojem življenju, kot tudi življenju ljudi okoli sebe.

Pomanjkanjem energije in predvsem podpore s strani tistih, ki so ji blizu, je sodobna ženska preplavljena z obveznostmi, zaradi česar želje na njenem seznamu postanejo del neskončnega seznama opravil, ki jih mora narediti.

Čisto nič zabavno ni, če nekaj, kar si močno želiš, postane vir stresa in potrebe po tem, da se trudiš še bolj, delaš še več in poskušaš vse, kar znaš, da bi rešila situacijo.

Žal ne obstaja instant rešitev. Potrebno je delati. Vsak dan. Korak za korakom. Tako pridemo do sprememb. Odloči se za blaginjo in ne pomanjkanje. Vzemi si čas za inventuro svojega računalnika ;)

Tvoja notranja posoda naj ne bo prazna, kajti akcija ne zaleže. Ne glede na to, kako se trudiš, da bi shujšala, uspela ali dosegla to, kar si si zastavila, je dejstvo, ki ga ne moreš zanikati, da če si v sebi prazna, so rezultati, ki jih ustvariš podobno prazni.

Kreacija leta zato od tebe terja pripravo in usmerjanje pozornosti tja, kamor želiš iti in zato je to, da postaviš jasno namero za leto 2018, ključnega pomena.

Seveda to ne pomeni, da bodo stvari vedno šle tako, kot si si zamislila, vmes se vedno dogaja življenje in tvoje želje se jasnijo. Vendar je bistvenega pomena, kako dobro si postavile strukturo. Kako močna je tvoja posoda, ki drži tvoje telo, tvoj posel, tvoj dom.

Kreacija je proces in ti si ključni del le tega. Ti izbiraš, ti soustvarjaš. Včasih se ti zdi, da delaš napake, vendar se vedno na koncu razkrije, da je kaos del procesa preobrazbe v tvojem življenju.

Ko se povežeš s svojo notranjostjo, kar je vedno prvi korak v procesu, je potrebno ustvariti dober načrt.
Kajti, ko želiš, da nekaj zraste, najprej poseješ seme. Prst lahko zalivaš in jo gnojiš, vendar če ne poseješ semena, se ne bo zgodilo nič.

To je tvoje leto! Če ne zdaj, kdaj? In če ne ti, kdo? Si bitje procesov!

Čas je, da svoj dušni potencial resnično zaživiš v polnosti.

Privošči orodje za dnevno motivacijo sebi in svoji duši. Naj te vodi in spominja 365 dni v novem letu.

Izrazi svojo moč in pogum. Pokaži se v polnosti v tem življenju. Bodi vzgled. Bodi strastna ljubiteljica čistine življenja.

Spomni me... zate na www.samovzgoja.si

Hvala ker si. Ni vseeno, ker smo vsi eno!

ObjeM Maja