Kakšna bo ljubezen v prihajajočem času in kako jo razvijati?

Kakšna bo ljubezen v prihajajočem času in kako jo razvijati?

Objavljeno 11.01.2018
Maja Rogelj


V času, ki prihaja, bo poudarek vedno bolj na ljubezni do samega sebe.

 Ljubezen do samega sebe je ne samo v povezavi z ljubeznijo duše in ljubeznijo do vas samih kot človekom, ampak tudi v skladu z božansko voljo. Občutiti ljubezen pomeni prerasti vse napačne predstave, ki ste si jih ustvarili, kot človek, in razširiti njihovo razumevanje. Vaše razumevanje je trenutno še povezano z naklonjenostjo, ki jo imate do nekega drugega človeka. Nova doba, ki prihaja za vse, se je že začela in prinaša ljubezen do večnega, ljubezen do božanskega, do tega kar se imenuje blaženost.

Duša pozna samo stanje popolne vzvišenosti, popolne ljubezni in lepote; korak za korakom se pripravljamo na to stanje. Ljudje, ki se odpirajo poti svetlobe in so pripravljeni spoznavati sebe, bodo zelo hitro integrirali to zavest, kar se bo videlo na njihovi auri, ki bo sevala svetlejše. 

Nesebično opravljanje dela v sodelovanju z drugimi, bo naravna posledica izobilja ljubezni, ki jo doživljate v sebi. Božanska ljubezen daleč presega vse človeško razumevanje in ni primerljiva z ljubeznijo do partnerja ali otroka. Ta ljubezen prihaja iz izvornega sveta duše in tistega, kar vam je bilo dano in predstavlja nerojeni del vašega bitja. 

Prihaja čas, ko se boste srečevali z novimi razsežnostmi življenja, kajti pomembno je, da vodite svoje življenje tako, da boste občutili razsežnost svetlobe in da se spomnite kdo v resnici ste. V prihodnosti boste vedno več uporabljali moč iz razsežnosti ljubezni, ki je v vsa in tako črpali energijo iz lastnega izvora. Ego bo še prisoten in vas bo spremljal do razsvetljenja. Preobrazba ega v božanski jaz sem, vodi skozi številna izkustva in inkarnacije. 

Kakovost vašega življenja bo odvisna od odločitve vaše duše. Na duhovni ravni se boste pripravljali na to odločitev, tako, da  si boste popolnoma na jasnem, komu želite resnično služiti  vaši osebnosti ali temu, kar si želi duša. Ta odločitev je zelo pomembna in vam bo odprla pot v notranjost. 

V času, ki prihaja, se morate naučiti prekoračiti poistovetenje z vašo osebnostjo in začeti živeti višje vrednosti ljubezni iz vašega brezosebnega jaza. 

Čas bo prinesel nove vrednote in socialno strukturo. Vsem človeštvu bodo globalno prinesle več enakovrednosti.

Iz tišine izvira življenje. Kadar v sebi občutite tišino, doživljate popoln mir. Ta mir naj vas spremlja povsod, kamorkoli greste. 

Pot ljubezni združuje vsa čustva. Skozi uravnoteženje čustvenega sveta boste doživeli enost med telesom, duhom in dušo. 

Bodite si zvesti. Tako boste razvijali individualnost, bogastvo misli in veliko lepote. Čim bolj boste priznavali sami sebe, tem bolj boste znali izražati ljubezen, ki jo bodo občutili drugi.