24.02.2019

Tantra je spolnost za dušo...

Tantra nudi prečudovite učinke vsakomur, ki se ukvarja z znanostjo ali podjetništvom in mu pomaga uspeti v njegovem poklicu. Temeljno načelo tantre je, da je vse povezano z vsem.

19.12.2018

Čas praznovanj in obdarovanj; kam se je izgubilo bistvo

Se tudi vi veselite veselega decembra, prihoda vseh dobrih mož in druženj z ljudmi, s katerimi ste tako in drugače povezani? Ali so vam morda te tradicije čisto odveč in ne marate nakupovanj, podarjanj in sprejemanj daril?

18.09.2018

Gradiva trden odnos?

Včasih imamo občutek, da tisti Da nima več pomena in da je edina rešitev iztop iz vlaka ... in da mogoče vstopimo v drugi vlak in upamo, da bo tam nebo ostalo jasno. Zato je tu vedno IZZIV. Se bosta tisti roki lahko držali za vedno?

30.04.2018

Sočutno partnerstvo

Če vemo od kod prihajamo in se zavedamo, da smo nekoč bili eno…nam je morda vse skupaj lažje razumeti. Od celote smo se ločili in sedaj se skozi življenja spoznavamo…Evolucija se dogaja že leta in še se bo ;)… smo v procesu izoblikovanja in spoznavanja te ljubezni, svetlobe, smisla.

13.03.2018

VZGOJA ZA NOTRANJO MOČ

Kaj si v življenju vsi želimo? Da bomo stabilni, močni, neomajni, srečni, zadovoljni, uspešni, imeli denar, obilje vsega skupaj. Nihče ne bi bil rad ranjen in posledično si tudi ne dovolimo ranljivosti. A kaj počnemo... oz. kako se naša življenja po navadi odvijajo…

13.03.2018

Stojite v dreku in si prigovarjate, da nič ne smrdi?

Ste srečni in zadovoljni? Ali je morda globoko v vas skrita resnica, ZAVEST, ki se vsake toliko časa oglasi in vas opominja na nekaj, kar še niste predelali, spustili ali morda ozavestili in na ta način globlje razumeli.

11.02.2018

PREZAPOSLENOST… past današnjega časa

Živimo v pospešeni družbi, samo pospeševanje tempa ne vodi k večji učinkovitosti ali sreči. Že pred dva tisoč petsto leti je Buda izpostavil prezaposlenost kot past, ki nam preprečuje izkušati srečo.

06.02.2018

Smo res več kot le fizična resničnost?

Življenje je fizično potovanje po prostoru in času, vendar je ob enem tudi duhovno popotovanje onkraj prostora in časa. Fizično se rodimo iz prahu in v prah se povrnemo. Vendar se duhovno nikoli ne rodimo in nikoli ne umremo, nikoli ne pridemo in nikoli ne odidemo. Vsi smo več kot le fizična resničnost.

18.01.2018

Odkrile svojo srčnost oz. zakaj ste tu?

Vsakdo globoko v sebi ve, da je tukaj z razlogom. Vsakdo lahko živi izpolnjujoče življenje, z namenom, da pusti sledi, da živi življenje radosti, strasti in pomena.

11.01.2018

Idealna partnerja

"Najvišji klic ženske je, da vodi Dušo moškega v popolno povezanost z Virom. Najvišji klic moškega je, da zaščiti žensko, da je svobodna, da nepoškodovna hodi po zemlji." Pregovor Cherokee indijancev.

22.12.2017

Kakšna so vaša prepričanja?

Rastoče je število znanstvenih dokazov, da vesolje deluje kot ogromen računalnik, ki temelji na zavesti. Kot vsak računalnik uporablja jezik, s katerim ustvarja rezultate. Tako tudi naš zavestni računalnik - misli v naši glavah, so del vesolja in uporabljajo naša izkustvena prepričanja, da se sporazumeva s »stvarmi«, iz katerih so sestavljena naša telesa in naš svet.

20.12.2017

Kdo pa vas vodi?

Pogosto se ne zavedamo svojih besed in ravnanja. Naši odzivi so nezavedni, avtomatski, delujemo kot da smo na avtopilotu.